Visie

“Ga niet waar de weg je leidt; maar ga waar geen pad is en laat je eigen spoor achter” Ralph Waldo Emerson

Myriam ziet zichzelf als een soort vroedvrouw om te helpen geboren worden wat innerlijk in jou leeft. Alles wat je van rationele kennis wil weten, kan je vinden op internet. Op internet kun je nergens vinden wat innerlijk in jou leeft. Dat is uniek.

Het is je taak in deze tijd je gevoelsleven te ontwikkelen, je innerlijke zelf. Je gevoelsleven leidt tot een soort kennis over de wereld. Het leidt tot wijsheid. Het gevoelsleven volgen betekent niet ‘emotioneel’ zijn, maar wel je gevoelssprieten uitsteken om waar te nemen wat bij jezelf en anderen innerlijk leeft. Alleen het ontwikkelen van het innerlijke leven kan leiden tot vrede in de wereld.

Myriam wil bijdragen tot het ontwikkelen van je innerlijke wereld, die voor ieder uniek is. Ieder heeft een volkomen unieke levensweg. Daarom kan een ander nooit ‘in de weg’ lopen. Dat gebeurt alleen als je niet je unieke levensweg volgt… Myriam wil je leren naar binnen te kijken en je innerlijke wereld te ontdekken. Dat is voor vele mensen nog moeilijk. Het is een nieuw vermogen dat je in deze tijd nodig hebt om te kunnen omgaan met de drukke wereld die langs alle kanten op je afkomt.