Verwendagen voor de ziel

“Vraag niet wat de wereld wil. Vraag wat je hart doet zingen, want wat de wereld wil, zijn mensen met een zingend hart.” Ruth White

Voor wie

Voor wie de ruimte en de tijd wil nemen om stil te staan bij wat er innerlijk in je leeft, zodat je ziel kan herademen en haar verkrampingen loslaten.

Voor wie graag naar een sprookje voor volwassenen luistert en wie creatief wil omgaan met wat in je leeft en wat uit de buitenwereld op je af komt.

Myriam gebruikt eenvoudige middelen: naast luisteren naar een sprookje, biedt ze ook de mogelijkheid om met aquarel te schilderen, te boetseren en te tekenen, te schrijven en daarbij in gesprek te gaan met jezelf of met een afwezige ander, gesprekken te voeren met de groep, luisterend en inspirerend, een boswandeling te maken, te zingen, enz. In al hun eenvoud hebben deze middelen een grote helende kracht. Ieder kan zo in contact komen met de eigen wijsheid.

De ‘Verwendagen voor de Ziel’ hebben diverse thema’s die tot uitdrukking komen in een rijk en toch rustig programma.

 

Thema’s en data
Het is steeds noodzakelijk tijdig in te schrijven voor de groepsactiviteiten!

Verwendag voor de ziel: Ik en de ander
Zaterdag  7 januari 2017, van 10 tot 17 u
Begeleiding: Myriam De Keye, biografisch consulente en ‘verhalenvrouw’

Op deze Verwendag voor de ziel luister je met je hart naar “De Zeven Mannetjes” van Ursula Burkhard. Het groene mannetje zegt: “Wij vertellen allebei precies gelijk, omdat we vrienden zijn. Ik ben in hem en hij is in mij. … Je moet leren ook je mensenvrienden in je op te nemen en in hen te zijn.”

Je kan je op deze dag open stellen om te leren van de zeven mannetjes. Wat je van hen kan leren, zal verkwikkend zijn voor je ziel. Biografische creatieve oefeningen, groepsgesprek, tekenen of schilderen zijn de wegen waarlangs je gaat om thuis te komen in jezelf. Ieder wordt op weg gezet om te kunnen tekenen of schilderen.

Plaats: De Levensweg vzw, Molenzijde 77 2330 Merksplas Belgie
Prijs: 50 euro, soep en drank inbegrepen. Breng zelf je lunchpakket mee. Voor mensen met een vervangingsinkomen 40 euro.
Info en inschrijven: +32(0)14/63.57.24 of 0486/54.59.80 Je inschrijving wordt pas definitief door het storten van bovenstaand bedrag op rekeningnummer BE21 0014 2997 4303 Bic: GEBABEBB, met als vermelding je naam en de datum van de activiteit.

Wanneer je annuleert in de laatste week voor de activiteit kan je het overgemaakte bedrag niet meer terugkrijgen. Bij vroegere annulering wordt de helft van het bedrag weerhouden voor de reeds gemaakte kosten.