Verwendagen voor de ziel

“Vraag niet wat de wereld wil. Vraag wat je hart doet zingen, want wat de wereld wil, zijn mensen met een zingend hart.” Ruth White

Voor wie

Voor wie de ruimte en de tijd wil nemen om stil te staan bij wat er innerlijk in je leeft, zodat je ziel kan herademen en haar verkrampingen loslaten.

Voor wie graag naar een sprookje voor volwassenen luistert en wie creatief wil omgaan met wat in je leeft en wat uit de buitenwereld op je af komt.

Myriam gebruikt eenvoudige middelen: naast luisteren naar een sprookje, biedt ze ook de mogelijkheid om met aquarel te schilderen, te boetseren en te tekenen, te schrijven en daarbij in gesprek te gaan met jezelf of met een afwezige ander, gesprekken te voeren met de groep, luisterend en inspirerend, een boswandeling te maken, te zingen, enz. In al hun eenvoud hebben deze middelen een grote helende kracht. Ieder kan zo in contact komen met de eigen wijsheid.

De ‘Verwendagen voor de Ziel’ hebben diverse thema’s die tot uitdrukking komen in een rijk en toch rustig programma.

 

Thema’s en data

Op vraag van groepen worden de Verwendagen voor de Ziel ingericht.

Plaats: De Levensweg vzw, Molenzijde 77 2330 Merksplas Belgie
Prijs: 60 euro, soep en drank inbegrepen. Breng zelf je lunchpakket mee.
Info en inschrijven: +32(0)14/63.57.24 of 0486/54.59.80 Je inschrijving wordt pas definitief door het storten van bovenstaand bedrag op rekeningnummer BE21 0014 2997 4303 Bic: GEBABEBB, met als vermelding je naam en de datum van de activiteit.

Wanneer je annuleert in de laatste week voor de activiteit kan je het overgemaakte bedrag niet meer terugkrijgen. Bij vroegere annulering wordt de helft van het bedrag weerhouden voor de reeds gemaakte kosten.